CUMDER'den Çocuklara Oyun Parkı - Son Dakika
Yerel

CUMDER'den Çocuklara Oyun Parkı

CUMDER girişimleri Güngören Belediyesinin katkılarıyla Cumapazarı İkokulu ve Ortaokulu bahçesine kurulan çocuk oyun parkı hizmete açıldı.

03.01.2014 12:35  Güncelleme: 12:55

Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (CUMDER) girişimleri Güngören Belediyesinin katkılarıyla Cumapazarı İkokulu ve Ortaokulu bahçesine kurulan çocuk oyun parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Cevahir, Cumapazarı Belediye Başkan Vekili Çetin Öner, CUMDER Başkanı Yaşar Çakır, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Gündüz, Okul Müdürü Hikmet Turan, Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar, Belediye Meclisi üyeleri, muhtarlar, daire amirleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

CUMDER Başkanı Yaşar Çakır ise derneğin faaliyetlerini sürdürdüğü Güngören ilçesinde fırsat buldukça kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli diyaloglarının devam ettiğini belirterek, "Bu ziyaretlerimiz kapsamında Güngören Belediyemizden çocuk parkı talebimiz oldu. Talebimizi olumlu karşıladılar. Dernek olarak çocuk parkımızı teslim alarak beldemize ulaştırdık. Trabzon Belediyesi ile koordine sağlayarak parkın kurulmasının tamamlanmasının ardından açılışını yaparak çocuklarımızın hizmetine sunduk" dedi.

Çakır, parkın açılmasına katkıda bulunan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Başkan Yardımcısı Fatih Özçicek ile Trabzon Belediyesine teşekkür etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CUMDER'den Çocuklara Oyun Parkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement