Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Ertem, Kilis'te - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Ertem, Kilis'te

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Ertem, Kilis\'te

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanlarından Cemil Ertem, Kilis’in ekonomisi ile ilgili görüşmelerin yapıldığı toplantıya katıldı.

26.03.2015 09:13

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanlarından Cemil Ertem, Kilis'in ekonomisi ile ilgili görüşmelerin yapıldığı toplantıya katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlarından Cemil Ertem'in katıldığı toplantıda Vali Süleyman Tapsız tarafından Kilis ekonomisi, ithalat ve ihracat potansiyeli, Polateli Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi ve Suriyelilerin Kilis ekonomisindeki payı ile ilgili bilgiler verildi ve Kilis' in ekonomik yapısı ve sorunlarına yönelik çözüm önerileri görüşüldü.

Kilisli ve Gaziantepli sanayici ve işadamları ile birlikte, İlin ekonomik anlamda gelişmesi ve kalkınması doğrultusunda karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı toplantıda sanayicilerin sorunları ve bunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı.Vali Süleyman Tapsız, Başdanışman Cemil Ertem'in yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Başdanışmanı Ertem, Kilis'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement