Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Dinleyicileri Mest Etti - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Dinleyicileri Mest Etti

Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Dinleyicileri Mest Etti

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun 40’ıncı yılı etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu konser verdi.

18.05.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nun 40'ıncı yılı etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu konser verdi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen konsere, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş'ın yanı sıra hocalar ve çok sayıda öğrenci katıldı. Mehmet Güntekin şefliğinde birbirinden güzel eserler seslendiren Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu, dinleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Gecede koronun yanı sıra solo olarak eser seslendiren Ezgi Köker, Bekir Ünlüataer ve Dilek Türkan herkesin beğenisini kazandı. Konser bitiminde bütün katılımcılar koroyu ayakta alkışladı.

Gecenin sonunda Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu şefi olan Mehmet Güntekin'e Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir plaket takdim ederken, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise çiçek verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Dinleyicileri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement