Cunda Uygulama Okulunda Fusion 360 ve İleri Görselleştirme ve Animasyon Yazılımı Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Cunda Uygulama Okulunda Fusion 360 ve İleri Görselleştirme ve Animasyon Yazılımı Eğitimi

Cunda Uygulama Okulunda Fusion 360 ve İleri Görselleştirme ve Animasyon Yazılımı Eğitimi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce hazırlanan “Fusion 360 ve ileri Görselleştirme ve Animasyon Yazılımı Eğitimi” İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli Konferans Salonunda 01-06 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşmeye başladı.

02.08.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "Fusion 360 ve ileri Görselleştirme ve Animasyon Yazılımı Eğitimi" İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli Konferans Salonunda 01-06 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşmeye başladı.

Seminer yöneticisi ve Genel Müdürlük sorumlusu Ertuğrul Berk'in konuşmasını ardından başlayan eğitimlerde; bilişim sektöründe kendisini geliştirmek isteyen, İngilizce alt yapısı olan, yazılım algoritma mantığına sahip ve en az lise mezunu kişilerin kendisini geliştirerek, sektöre kazandırılması prensibini amaçlayan Yazılım Veritabanı Uzmanlığı hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

6 gün sürecek olan eğitimin katılımcılarının ise Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki 81 il ve bu illere bağlı ilçelerde görev yapan Meslek Dersleri Öğretmenleri olduğu öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cunda Uygulama Okulunda Fusion 360 ve İleri Görselleştirme ve Animasyon Yazılımı Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement