Curling Show Başladı - Son Dakika
Yerel

Curling Show Başladı

Curling Show Başladı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Valilik Kupası Curling Müsabakaları başladı.

05.08.2012 15:53

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Valilik Kupası Curling Müsabakaları başladı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, "Turnuvaya katılım ve tribünlerdeki ilgi bizleri çok sevindirdi" dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ramazan ayında da hız kesmedi. Bir çok spor branşında faaliyetlerini tam gaz devam ettiren ve Yaz Spor Okulları ile projelerde programı aynen uygulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şimdi de Valilik Kupası adı altında Curlingi sevdirme turnuvası düzenledi. Türkiye'nin ilk ve tek Curling Arenası'nda düzenlenen Valilik Kupası Curling Müsabakaları ilk günden büyük bir ilgi gördü. 16 Ağustos'a kadar devam edecek olan turnuvaya sekiz bayan 15 erkek takım almak üzere toplam 23 takım iştirak etti. Maçlara takımların ilgisinin yanı sıra sporseverlerin büyük bir ilgi göstermesi Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'ı bir hayli mutlu etti. Çintimar, Ramazan ayında teravih namazının ardından düzenlediğimiz turnuvaya ilginin fazla olması ve tribünlere spor severlerin akın etmesi bizler için övünç kaynağı oldu" dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği tarafında düzenlenen Valilik Kupası Curling Müsabakalarını Kayak Federasyonu Bölge Sorumlusu Nevzat Bayraktar, İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık, Narmanspor Yöneticisi Erdal Karahan

ve diğer davetliler izledi.

MÜSABAKALAR KIRAN KIRANA GEÇİYOR

İftar saati ve teravih namazı sonrası gerçekleştirilen Curling maçlarında oyuncular kıran kırana mücadele ediyor. Nefesleri kesen curling maçlarında takımlar sahadan gelip gelmek için var güçlerini sergilerken, gazel hareketler tribünlerden alkış alıyor. Buz Pateni İl Temsilcisi İrfan Öcal, "Valiliğimiz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri sonucu Curling müsabakaları düzenledik. Amacımız hem curlinge daha fazla katkı sağlamak ve hem de vatandaşa curling sporunu daha yakından tanıtmak bunun için çalışıyoruz. Müsabakalar güzel bir ortamda geçerken hem sporcular hem de spor severler sahur vaktine kadar Curling arenada vakit geçiriyor" dedi.

DADAŞ TURİZMDEN DESTEK

Bu arada Erzurum'da sporda sponsorluk anlayışı giderek gelişiyor. Erzurum'un şehirlerarası ulaşımdaki önemli firmalarından biri olan Dadaş Turizm, sporun en büyük destekçisi olan Spor Toto ile birlikte turnuvaya destek verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Buz Pateni İl Temsilcisi İrfan Öcal'da tüm takımlara başarı dileyen pankart astı. Aynı zamanda İzcilik İl Temsilcisi olan Ejder Spor Kulübü Başkanı Özcan Işık, "Dadaş turizme spora verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki, curlinge sponsor desteği bundan sonra daha da artacak" diye konuştu. Müsabakalarda Buz Hokeyi İl Temsilcisi eski Milli atlet Engin Yücel'de Palandöken Gençlik Spor Kulübü forması altında Curling oynadı. Boks Hakemlerinden Burhanettin Kızılkaya'da Yolspor forması ile curling pistinde yer aldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Curling Show Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement