Daday Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Daday Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Daday Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

Daday İlçe Müftülüğü tarafından ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği programı düzenlendi.

07.07.2015 10:18

Daday İlçe Müftülüğü tarafından ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği programı düzenlendi.

Kastamonu'nun Daday İlçesinde Müftülük tarafından ramazan ayı münasebetiyle iftar yemeği programı düzenlendi. İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, Kastamonu Müftüsü Osman Aydın, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Garnizon Komutanı J. Kd. Bş Çvş M. Ali Sayar, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Baytak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, Özel İdare Müdürü Bahattin Tiftik, İlçe Müftüsü İsmail Çakır, İlçe Vaizi Hasan Demirci, merkez ve köylerde görev yapan çok sayıda din görevlisi katıldı.

İftar programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ezanın okunması ile birlikte ise oruçlar açıldı. İlçe Müftüsü İsmail Çakır tarafından sofra duası ve açılış konuşması yapıldı. Çakır konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek, böyle organizasyonları önemsediklerini bu tür organizasyonların birlik ve beraberliklerini perçinlediğini bu tür programların çoğalarak devam etmesi gerektiğini bildirdi. Ardından konuşan Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın ise Daday'ı ve Dadaylıları sevdiğini, İlçe Müftüsü İsmail Çakır'ın iftar daveti üzerine bu isteği hemen kabul ettiğini söyleyerek, iftar yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son olarak konuşan Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise birlik ve berberliğe ihtiyaç duyulan şu günlerde böyle programların önemli olduğunu birlik ve dayanışmanın olduğu bu toplu iftar programı düzenleyen İlçe Müftüsü İsmail Çakır'a ve tüm din görevlilere teşekkür ettiğini belirtti. Ardından Merkez Kolukaraoğlu Camine geçen İl Müftüsü Osman Aydın, camide vaaz programı yaptıktan sonra Daday Din Görevlileri Derneği ziyaretinden sonra ilçeden ayrıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daday Müftülük Personeli İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement