Dalyan'da Çocuklar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dalyan'da Çocuklar İftar Sofrasında Buluştu

Dalyan\'da Çocuklar İftar Sofrasında Buluştu

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Beldesi'nde Arıkbaşı Yıldırım Camisinde devam eden yaz Kur'an Kursu öğrencilerine iftar yemeği verildi.

31.07.2013 12:06

Muğla'nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan Beldesi'nde Arıkbaşı Yıldırım Camisinde devam eden yaz Kur'an Kursu öğrencilerine iftar yemeği verildi.

Düzenlenen iftar yemeğine yaz Kur'an kursu öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Dalyan'da bir lokantada verilen iftar yemeğinde din görevlisi Bilal Gökdal'ın yaptığı dua ile oruçlar açıldı.

İftar programına katılan İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler'de; ömür denilen sermayenin geçici olduğunu vurgulayıp, iftar programına katılan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında; "Sizler Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek üzere camiye gelerek dinin itikat, ibadet, ahlak ve siyer bölümlerini öğreniyorsunuz. Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek büyük bir fazilettir. Sizler Kur'an-ı Kerim'i öğrenerek Allah katında çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz" diye konuştu.

Böyle bir organizede emeği geçen ve maddi olarak destek veren herkese teşekkür eden Dr. Müftü Özler; bu tür organizasyonların, öğrencilerin hayatında unutamayacakları izler bırakacağını ifade edip, iftara katılan öğrencilere başarılar diledi.

İftar yemeğinde buluşan yaz Kur'an kursu öğrencileri de yapılan bu programdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek programda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalyan'da Çocuklar İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement