Damal'da Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Damal'da Vergi Haftası Etkinlikleri

Damal\'da Vergi Haftası Etkinlikleri

Ardahan’ın Damal ilçesinde “Vergi Haftası” kutlama etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.

27.02.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'ın Damal ilçesinde "Vergi Haftası" kutlama etkinlikleri düzenlenen törenle başladı.

İlçe Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat'ı makamında ziyaretiyle başlayan kutlamalar, Damal Kaymakamlığı Mahmut Hersanlıoğlu konferans salonunda düzenlenen vergi haftası özel etkinliği ve kokteyl sunumu ile devam etti. Damal esnafı ve Kamu Kurumlarının davetli olduğu etkinlikte Vergi rekortmenlerine ve mükellefiyet görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren mükelleflere İlçe Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, Ardahan Defterdarı Mehmet Doğan, Damal Garnizon Komutanı Özgür Yentür, Damal Belediye Başkan V. Alibey Başakçı ve Damal Malmüdürü Bircan Şahin tarafından törenle Plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yine vergi haftası münasebetiyle Malmüdürlüğü tarafından düzenlenen "vergi ve verginin önemi" konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Canpolat, Defterdar Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın US tarafından ödülleri dağıtıldı.

Kaymakam Canpolat yaptıkları konuşmada, "vergi vermenin, devletin fonksiyonlarını gerçekleştirebilmesi bakımından çok önemli. Bu bağlamda dereceye giren mükelleflere ve Malmüdürlüğü personeline çabalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Malmüdürü Bircan Şahin ise yaptığı konuşmada, Vergi Haftası etkinliklerinin vergi bilincini oluşturmak için düzenlendiğine işaret ederek,, "Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanılmaktadır. 25. Vergi Haftası bu yıl 24 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kullanılmaktadır. Bu kapsamda; Vergisini ödeyerek ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Damal'da Vergi Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement