Dardanelspor'dan Konuk Takım Masörüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dardanelspor'dan Konuk Takım Masörüne Ziyaret

Dardanelspor\'dan Konuk Takım Masörüne Ziyaret

Çanakkale Dardanelspor futbolcuları ve teknik yönetimi hafta sonu oynanan maçtan sonra hastaneye kaldırılan Van Büyükşehir Belediyespor masörü’nü ziyaret etti.

01.09.2015 15:50

Çanakkale Dardanelspor futbolcuları ve teknik yönetimi hafta sonu oynanan maçtan sonra hastaneye kaldırılan Van Büyükşehir Belediyespor masörü'nü ziyaret etti.

Hafta sonu Çanakkale 18 Mart stadında oynanan Çanakkale Dardanelspor-Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından sonra rahatsızlanarak Çanakkale Devlet hastanesine kaldırılan konuk takım masörü Cevdet Köse'ye kırmızı beyazlı takım oyuncuları ve teknik ekibi ziyarette bulundu. Böbrek taşı düşürdüğü tespit edilen ve bugün ameliyata alınacağı ifade edilen konuk takım masörüne ameliyata girmeden önce ziyaret eden Çanakkale Dardanelspor danışmanı Milodran Mitroviç, Sportif menajer Serkan Reçber ve futbolcular Uğur Parlak ile Özer Kutlu geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden konuk takım masörü Cevdet Köse Çanakkale Dardanelspor'un misafirperverliğinden dolayı çok mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini ifade etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dardanelspor'dan Konuk Takım Masörüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement