Darende Emniyet Müdürü Çelikkaya, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Darende Emniyet Müdürü Çelikkaya, Görevine Başladı

Darende Emniyet Müdürlüğüne atanan Halil Ejder Çelikkaya, görevine başladı.

29.09.2015 09:16

Darende Emniyet Müdürlüğüne atanan Halil Ejder Çelikkaya, görevine başladı.

Çelikkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bütçe Şube Müdürlüğünden Darende'ye atandığını belirtti.

Darende'nin huzurlu ve güzel bir ilçe olduğunu kaydeden Çelikkaya, Ekiplerin yürüttüğü çalışmaların kesintiye uğramadan devam edeceğini belirterek, "Polisle halk arasında herhangi bir ayrışma olmadan, birlik ve beraberlik için birbirimize yardım ederek bu güzel ve huzurlu topraklarda hizmet edeceğiz. İlçemizin güvenliğinin korunması için ben ve arkadaşlarım ilçe halkına hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağız" dedi.

Halil Ejder Çelikkaya, 1972 yılında Ankara'da doğdu.

Çelikkaya, evli ve bir çocuk babası.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Darende Emniyet Müdürü Çelikkaya, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement