Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Halil Akbaşoğlu ve futbolcuları ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Karabacak, 2012-2013 sezonunda Darıca Gençlerbirliği'nin başarılı bir sezon geçirmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirterek, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp gelecek yıl yeniden 2. Lig'de mücadele etmeyi hedeflediklerini söyledi.
Kadrolarını hedeflerine uygun olarak, takımı başarıya taşıyacak futbolcuları transfer ederek genişlettiklerini anlatan Karabacak, şunları kaydetti:
"Darıca ailesi olarak birlik ve beraberlik içinde olup takımımızın yanında olduğumuz müddetçe elde edemeyeceğimiz bir başarının olmayacağını düşünüyorum. İnanıyorum ki 2012-2013 sezonu Darıca Gençlerbirliği'nin altın yılı olacak."
Muhabir: Yunus Emre Günaydın
Yayıncı: Kemal Kaymak - KOCAELİ
Son Dakika › Yerel › Darıca Belediye Başkanı Karabacak'dan Darıca Gençlerbirliği'ne Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.