Darıca Belediyesi 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması - Son Dakika
Yerel

Darıca Belediyesi 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması

Darıca Belediyesi 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması

Darıca Belediyesi 7.Şehirler ve Kültürler Kaynaşması renkli görüntülere sahne oldu.

06.07.2013 17:13

Darıca Belediyesi 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması renkli görüntülere sahne oldu.

Darıcalı senarist ve yönetmen Birol Güven'in sahibi olduğu Mint Akademi'nin katkılarıyla hazırlanan Darıcalılar Dernek Gecesi'nde Semiha Yankı, Ersan Erdura, Nur Yoldaş, İskender Doğan, Tülay Özer ve Ercan Turgut gibi yetmişli, seksenli ve doksanlı yıllara damga vuran sanatçılar orkestra eşliğinde unutulmaz bir programa imza atarken, Seksenler ve Doksanlar dizilerinin yönetmen ve oyuncuları da Darıcalılar Gecesi'ne katılarak şölene renk kattılar.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Bu gece bir çok kültürden insana ev sahipliği yapan kültür mozaiği, çok renkli bir şehir, hepimizin ortak şehri Darıca'dayız. Tarihi Ulu Çınarları, Kalesi, tarihi evleri, doğal güzelliğe sahip, üç burundan oluşan Bayramoğlu Adası, Bayramoğlu halk plajımız, tarihimizi aydınlatan Deniz Feneri, Türkiye'yi dünyaya tanıtan Hayvanat Bahçesi, Sancaktepesi, Cumhuriyet Meydanı, enginarı, kirazı, çiroz balığı, zeytini ve zerdesi, Çınaraltının maskotu pelikanı, Seksenler ve Doksanlar Dizisinin Senarist ve Yönetmeni Darıca'nın çocuğu Birol Güven'i, gazeteci Nezih Demirkent'i, Yazar Cevat Çapan'ı ile bir sevdadır Darıca diyoruz. Biz Darıca'ya sevdalıyız. Biz Türkiye'ye sevdalıyız diyor. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum" dedi.

Seksenler ve Doksanlar dizilerinin yönetmen ve oyuncularına geceye katılım ve desteklerinden dolayı Başkan Karabacak tarafından birer teşekkür plaketi takdim etti. Seksenler dizisinde Ahmet karakterini canlandıran Şoray Uzun ile Bekçi karakterindeki Hacı Ali Konuk söyledikleri parçalarla izleyenlerden büyük alkış aldılar.

Programdan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Darıcalı senarist ve yönetmen Birol Güven, "Ben Darıcalıyım, ve burada olmaktan mutluyum. Darıca Türkiye'nin dizi ve sinema sektöründe en çok yer alan ilçesi. Önümüzdeki yayın döneminde 80'ler dizisi 1983 yılından başlayacak ve tarihe göre ilerleyecek. Yeni projelerimiz olursa Darıca ön planda olacak" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca Belediyesi 7. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement