Dedaş Çalışanları Siirt'teki İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Dedaş Çalışanları Siirt'teki İftarda Bir Araya Geldi

Dedaş Çalışanları Siirt\'teki İftarda Bir Araya Geldi

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (DEDAŞ) dağıtım yaptığı illerde çalışanlar ile üst düzey yöneticileri bir araya getirdiği geleneksel iftar yemeği bu kez Siirt’te verildi.

08.07.2015 18:10

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (DEDAŞ) dağıtım yaptığı illerde çalışanlar ile üst düzey yöneticileri bir araya getirdiği geleneksel iftar yemeği bu kez Siirt'te verildi.

Siirt'teki iftar yemeğine Dicle EDAŞ İl Müdürlüğü ve Dicle Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (Dicle EPSAŞ) İl Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra Dicle Enerji Yatırım Anonim Şirketi Enerji Grup Başkanı Ahmet Demir, Yönetim Kurulu üyesi M. Akif Köse,

İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir, Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan, Dicle EDAŞ Diyarbakır İl Müdürü Bülent Uğur Yaka, Batman İl Müdürü Murat Dursun, Siirt İl Müdürü Naci Obut, Proje Direktörü Hahydar Özmen ve Teknoloji Direktörü Kürşat Karaman ile birim yöneticileri katıldı.

İftar öncesi bir konuşma yapan Dicle Enerji Yatırım Anonim Şirketi Enerji Grup Başkanı Demir, iftar yemeğine katıldıkları için tüm çalışanlara teşekkür etti. İftar sırasında Dicle EDAŞ Genel Müdürü Karagüzel ise, masaları dolaşarak, çalışanlar ile sohbet etti. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dedaş Çalışanları Siirt'teki İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement