Demet Sağıroğlu Yeni Albümünün İlk Klibini Edirne'de Çekti - Son Dakika
Yerel

Demet Sağıroğlu Yeni Albümünün İlk Klibini Edirne'de Çekti

Demet Sağıroğlu Yeni Albümünün İlk Klibini Edirne\'de Çekti

Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Demet Sağıroğlu 3 yıllık suskunluğunu, 'Hiç Özlemedin mi ' adlı yeni albümüyle bozdu.

07.12.2012 11:02

Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Demet Sağıroğlu 3 yıllık suskunluğunu, 'Hiç Özlemedin mi ' adlı yeni albümüyle bozdu. Sağıroğlu, albüme ismini de veren şarkının klip çekimlerini Edirne'de gerçekleştirdi. Meriç Köprüsü üzerinde başlayan klip, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bahçesinde sona eriyor.

Selimiye Cami'nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girmesiyle birlikte başta yabancı turistler olmak üzere birçok ziyaretçinin gözdesi haline gelen Edirne, sanatçıların da dikkatini çekmeye başladı. 'Arnavut Kaldırımı' şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Demet Sağıroğlu, yeni çıkardığı albümünün çıkış parçası olan 'Hiç Özlemedin Mi' şarkısının klibini Edirne'de çekti.

Klibin yönetmenliğini ve fotoğraf çekimlerini Murat Özdemir üstlenirken çekimler, Edirne'nin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtıyor. Meriç Köprüsü, Rüstempaşa Kervansarayı ve Karaağaç'taki Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin bahçesinde gerçekleştirilen çekimlerin Edirne'nin tanıtımına da katkı sağlayacağı ifade ediliyor.

Hakan Eren'in prodüktörlüğünde Ossi Müzik etiketiyle yayınlanan albümün okuma ve kayıtlarının Stüdyo DB'de tamamlandı.

(ORA)

07.12.2012 10: 37: 44

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demet Sağıroğlu Yeni Albümünün İlk Klibini Edirne'de Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement