Demirci Kaymakamı Sezgin'den Anneler Günü'nde Hacer Nineye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demirci Kaymakamı Sezgin'den Anneler Günü'nde Hacer Nineye Ziyaret

Demirci Kaymakamı Sezgin\'den Anneler Günü\'nde Hacer Nineye Ziyaret

Manisa'nın Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve eşi Sıla Sezgin, Anneler Günü nedeniyle torunuyla yaşayan Yakar ailesini ziyaret etti.

11.05.2014 23:05

Manisa'nın Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin ve eşi Sıla Sezgin, Anneler Günü nedeniyle torunuyla yaşayan Yakar ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Yalçın Sezgin'e ziyarette Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Özlem Yumlu Hekimoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Çelik ve vakıf personeli ile Hacı Hamza Mahallesi Muhtarı Abdullah Erdoğan eşlik etti. İlk defa bir kaymakamı evinde ağırlayan Hacer Yakar (83), ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hacer nine, eşi ve kızı vefat ettikten sonra torunuyla birlikte yaşadığını ifade ederek, eşinden kendine kalan maaşla geçimlerini sağladıklarını, evinde ilk defa bir devlet büyüğünü ağırlamanın sevincini yaşadığını belirtti.

Kaymakam Sezgin, "Sizler bizim mutluluğumuzsunuz" dedi. Sezgin, cennetin annelerin ayakları altında olduğunu vurgulayarak, Hacer Yakar'a uzun ömürler diledi.

Sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisinin şüphesiz anne sevgisi olduğunu söyleyen Kaymakam Sezgin, "Annelerimizden gördüğümüz karşılıksız sevgi, hayat boyu bizlere rehberlik etmektedir. Annelik dünyada başka hiçbir şeyle kıyaslanmayacak yüce bir duygudur. Sizler sınırsız sevginin, engin hoşgörünün, iyiliğin, şefkatin, merhametin en temiz ve masum duyguların sembollerisiniz. Çocuklarımızın ilk öğretmeni de annedir. Hayata dair her şey önce anneden öğrenilir. Toplum annelerin yetiştirdiği nesillerin omuzlarında yükseliyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci Kaymakamı Sezgin'den Anneler Günü'nde Hacer Nineye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement