Deniz Feneri E. V'de İfadeler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri E. V'de İfadeler Sürüyor

Deniz Feneri E. V\'de İfadeler Sürüyor

Kanal 7 Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, soruşturmayı yürüten 3 savcıya 12 saat ifade verdi.

08.07.2011 16:55

Deniz Feneri e. V bağlantılı soruşturma kapsamında İstanbul'da gözaltına alındıktan sonra Ankara'ya getirilen Kanal 7 Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Karahan, soruşturmayı yürüten 3 savcıya 12 saat ifade verdi.

Dün akşam Adliyeye getirilen ve soruşturmayı yürüten savcılar Nadi Türkaslan, Abdulvahap Yaren ve Mehmet Tamöz'e ifade veren İsmail Karahan'ın bugün de ifadesine devam edildi. Akşam ifadesi tamamlanamayan ve gece saat 02. 00'de tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Karahan, sabah erken saatlerinde tekrar Adliye binasına getirildi. Karahan, burada 2 günde 3 savcıya toplam 12 saat ifade verdikten sonra tekrar Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Karahan'ın ardından Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman Adliye binasına getirildi. Karaman'ın ifadesine başlandı.

FARKLI UYGULAMA

Bu arada soruşturma kapsamında gözaltına alınan Zahid Akman ve Zekeriya Karaman'ın bulunduğu 5 kişi, tek tek adliyeye getirilerek sorgulandıktan sonra tekrar Emniyet Müdürlüğüne gönderiliyor. Çarşamba günü gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinin yarın tamamlanacağı ve akşam saatlerinde 5 kişinin tekrar savcılığa getirileceği öğrenildi. Savcılığın, Cumartesi günü zanlılarla ilgili karar vereceği kaydedildi. Bu arada zanlıların Adliyeye getirilip götürülmesi sırasında Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin basın mensuplarının görüntü almaması için yoğun çaba harcaması dikkat çekti. Şüphelilerin ifadelerinin alındığı savcılık katına basın mensuplarının giriş-çıkışı yasaklandı. Şüpheliler de polis ekiplerinin her zaman kullandığı kapı yerine başka girişten alındıkları görüldü. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri E. V'de İfadeler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement