Deniz Feneri'nden Bosna-Hersek'e Yardım - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri'nden Bosna-Hersek'e Yardım

Deniz Feneri\'nden Bosna-Hersek\'e Yardım

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliği, hayırsever vatandaşların katkılarıyla Bosna Hersek'e 100 ton yardım gönderdi.

07.06.2014 12:13

Deniz Feneri Derneği Antalya Temsilciliğinin Bosna Hersek'e 100 ton yardım gönderdiği bildirildi.

Derneğin Bosna Hersek Yardım Koordinatörü Mehmet Sargın, yaptığı yazılı açıklamada, Bosna Hersek'in Osmanlı'nın emaneti olduğunu, sel felaketi haberini alır almaz çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Maglay kentinde ve köylerinde yaşayanlara gıda, battaniye, temizlik ve mutfak malzemesi ile giyim eşyası yardımı yapıldığını belirten Sargın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bosna Hersek'te 1 milyondan fazla kişi selden etkilendi. Biz burada öncelikle acil ihtiyaç malzemelerinden oluşan iki tır dolusu yardımın dağıtımını yaptık. Hemen ardından 20 kilogram ağırlığında ve 16 yiyecekten oluşan 40 ton gıda daha elimize ulaştı. Yardımları genel olarak dağlık bölgelerde yardımın ulaşmadığı insanlara götürmeye çalışıyoruz. Yaralar sarılıncaya kadar Bosna Hersek'i gündemimizde tutacağız. Bugüne kadar toplam 50 ton gıda, 51 bin 500 parça giyim, 27 bin 800 parça eşya, 25 ton temizlik malzemesi ile toplamda 100 ton yardımı Bosna Hersek'e ulaştırdık." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri'nden Bosna-Hersek'e Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement