Denizli'de Kapanan Köy Yolları Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Denizli'de Kapanan Köy Yolları Açılıyor

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, yoğun kar yağışı sonrası kapanan bütün köy yollarının bugün akşama kadar açılacağını bildirdi.

12.01.2012 16:20

Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, yoğun kar yağışı sonrası kapanan bütün köy yollarının bugün akşama kadar açılacağını bildirdi.

Oklu, yaptığı açıklamada, Denizli il genelinde görülen etkili kar yağışı nedeniyle 142 köy yolunun kapandığını, bu yolların açılması için oluşturulan ekiplerin iki gün boyunca aralıksız çalışma yürüttüğünü ifade etti.

Çalışmalar sonucunda iki gün içerisinde toplam 950 kilometrelik yolda kar temizle çalışması yapıldığını ve Çal ilçesinin Karakaya ve Çivril ilçesine bağlı Aşağıçapak, Yukarıçapak, Belence köyleri dışında tüm köy yollarının açıldığını belirten Oklu, "Yoğun kar yağışı sonrası kapanan bütün köy yolları akşama kadar açılmış olacaktır" dedi.

Bu arada Denizli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yarın ve cumartesi günü parçalı bulutlu bir havanın beklendiği Denizli'de, 15 Ocak Pazar günü yağmur, 16 Ocak Pazartesi günü ise yeniden kar yağışı görülmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının durmasının ardından hava sıcaklıklarının düşmesi dolayısıyla oluşabilecek buzlanma ve don tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Kapanan Köy Yolları Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement