Denizlispor Teknik Direktörü Özköylü."Elazığspor Maçından Alacağımız 3 Puanla Birlikte İleriye... - Son Dakika
Yerel

Denizlispor Teknik Direktörü Özköylü."Elazığspor Maçından Alacağımız 3 Puanla Birlikte İleriye...

Bank Asya 1.Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Elazığspor maçından alacağımız 3 puanla birlikte ileriye doğru sağlam adımlar atmak istiyoruz" dedi.

26.01.2012 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, "Elazığspor maçından alacağımız 3 puanla birlikte ileriye doğru sağlam adımlar atmak istiyoruz" dedi.

Denizlispor, 30 Ocak Pazartesi günü sahasında oynayacağı Elazığspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Osman Özköylü, lider Elazığspor ile yapacakları maçın çok önemli olduğunu, ligin üst sıralarına doğru çıkmak için bu karşılaşmayı muhakkak kazanmaları gerektiğini belirtti.

Elazığspor maçından 3 puanla ayrılmak istediklerini kaydeden Özköylü,

"Elazığspor maçından alacağımız 3 puanla birlikte ileriye doğru sağlam adımlar atmak istiyoruz. Bu anlamda taraftarımızın desteğine ihtiyacımız çok fazla. Onların pozitif enerjisi ve desteği, sahadaki oyuncularımızın performansını bir kat daha artıracak. Bu da bizim için çok önemli. Taraftarlarımız ve Denizlispor'u sevenlerin televizyon yerine, maçı gelip statta seyretmesini istiyoruz" diye konuştu.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizlispor Teknik Direktörü Özköylü.'Elazığspor Maçından Alacağımız 3 Puanla Birlikte İleriye... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement