Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu - Son Dakika
Yerel

Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu

Depremin vurduğu Hatay\'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala depremin vurduğu Hatay'da, depremzede vatandaşların oy kullanabilmesi için 96 konteyner seçim alanı kuruldu. Hatay il genelinde 1 milyon 78 bin 130 vatandaş sandığa gidecek ve oylarını 3 bin 424 sandıkta kullanacak. Depremin etkilediği bölgelerde kurulan konteyner seçim alanlarında vatandaşlar güvenli bir şekilde oy kullanabilecek.

30.03.2024 12:03  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşların oy kullanabilmesi için 96 konteyner seçim alanı kuruldu.

31 Mart yerel seçimlerine 24 saatten kısa süre kala depremin vurduğu Hatay'da tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda. Hatay il genelin 1 milyon 78 bin 130 vatandaş sandığa gidecek ve vatandaşlar oylarını kurulan 3 bin 424 sandık da kullanacak. Depremin yıkıma uğrattığı noktalardaysa kurulan 96 konteyner seçim alanında vatandaşlar oylarını kullanabilecek.

Depremzede vatandaşların konteynerlerde güvenle oy kullanabileceğini belirten Cebrail Mahallesi Muhtarı Gülay Avcıoğlu, "Yarın ki seçimimizde oylarımızı mahallemize kurulan konteyner seçim alanında kullanacağız. Siz değerli vatandaşlarımızdan desteklerinizi bekliyorum. Seçimler vatana ve millete hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Emek Mahallesi Muhtarı Celal Sarı, vatandaşların konteyner seçim alanlarında ve okullarda oy kullanacaklarını belirterek "Deprem bölgesinde seçime hazırız. Bazı okullarımızda konteyner, bazı okullarımız sağlam olduğu için içlerinde oylar kullanılacak. Seçime hazırız ve güzel bir seçim olmasını diliyoruz. Vatanımıza milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Depremin vurduğu Hatay'da afetzede vatandaşlar için 96 konteyner seçim alanı kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement