Derste Vefat Eden Öğretmenin İsmi Ebedileşti - Son Dakika
Yerel

Derste Vefat Eden Öğretmenin İsmi Ebedileşti

Derste Vefat Eden Öğretmenin İsmi Ebedileşti

Bozüyük'te ders sırasında rahatsızlanarak vefat eden fizik öğretmeni Mustafa Ekin'in ismi, laboratuvara verildi.

17.03.2014 18:21  Güncelleme: 18:26

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ders sırasında rahatsızlanarak vefat eden fizik öğretmeni Mustafa Ekin'in ismi, rahatsızlanarak hayatını kaybettiği laboratuvara verildi.

Şehit Zafer İpek Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törenle yenilenen fizik laboratuvarına Mustafa Ekin ismi verilerek açılışı yapıldı. Laboratuvarın, Milli Eğitim Bakanlığı, Okul Müdürlüğü ve Mustafa öğretmenin babası Ahmet Ekin'in katkılarıyla restore edildiği belirtildi.

Öğretmen Mustafa Ekin'in ismi verilen laboratuvarı açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, "Allah rahmet eylesin Mustafa hocamız çok az bir öğretmene nasip olacak bir şekilde ders esnasında fenalaşarak hastaneye kaldırılırken vefat etmişti. Güzel bir insandı. Kendisi bir eğitim şehididir. Kendisine Allah'tan rahmet ve ailesine tekrardan başsağlığı diliyorum. Hocamızın ismini ebedileştirmek için okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz böyle bir teklifle bana geldiklerinde ben çok mutlu oldum. Bu konuda emeği geçen başta okul müdürümüz Murat Akgündüz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra öğretmen Mustafa Ekin'in isminin verildiği fizik laboratuvarının açılışı yapıldı.

Okul Müdürü Murat Akgündüz, "Eğitim şehidi öğretmenimiz bu sınıfta fenalaşarak aramızdan ayrıldı. Bu oda onun öğrencileri ile dolup taşacak. İnşallah güzel bilim insanları bu odada yetişecek. Onun da hissederek mutlu olacağını ümit ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından günün anısına baba Ahmet Ekin'e, Okul Müdürü Murat Akgündüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük tarafından plaket verildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derste Vefat Eden Öğretmenin İsmi Ebedileşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement