Devrek Hastane Personeli Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Devrek Hastane Personeli Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Devrek Hastane Personeli Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Devlet Hastanesi personeli veda yemeğinde bir araya geldi.
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Devrek.

09.11.2013 13:41

Devlet Hastanesi personeli veda yemeğinde bir araya geldi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Devrek. Devlet Hastanesi çalışanları mesai arkadaşlarının başka illere tayini çıkması nedeniyle düzenlenen veda yemeğinde bir araya gelerek dayanışmanın örneğini sergilediler.

Devrek Çınar Otel'de düzenlenen veda yemeğinde uzun zamandan bu yana Devrek Devlet Hastanesinin ameliyat hanesinde görev yapan Hemşire Emel Aydın ve eşi Sağlık Memuru Ramis Aydın'ın Bursa Devlet Hastanesine, Anestezi Teknisyeni Özgür Bursalı ve eşi Hemşire Selvet Bursalının Sakarya'nın Hendek ilçesi Devlet Hastanesine tayini çıkmaları tarafından düzenlenen veda yemeğinde sağlıkçılar yıllarca görev yaptıkları arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü yaşarlarken, gecenin geç saatlerine kadar da eğlenmenin tadını çıkardılar.

Düzenlenen veda yemeğine; Başhekim Erdem Karakoç'un yanı sıra diğer doktorlar, hemşireler ile diğer sağlık çalışanları katılırken, gecenin anısına tayini çıkan personele Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Erdem Karakoç tarafından plaket takdim edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Hastane Personeli Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement