Dicle'den Basın Mensuplarına İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Dicle'den Basın Mensuplarına İftar Yemeği

Dicle\'den Basın Mensuplarına İftar Yemeği

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Basın-Yayın Birimi tarafından organize edilen iftar yemeğine ildeki yerel ve ulusal basın yoğun ilgi gösterdi.

25.06.2015 17:48

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Basın-Yayın Birimi tarafından organize edilen iftar yemeğine ildeki yerel ve ulusal basın yoğun ilgi gösterdi.

Sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde basın mensuplarıyla sohbet etme imkanı bulduklarını ifade eden Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan; "Her zaman yanımızda his ettiğimiz basının değerli mensuplarına davete icabet etikleri için teşekkür ederim. Ramazan ayının manevi atmosferi insanların arasındaki sevgi bağlarının güçlenmesine vesile oluyor. İlimizdeki basın-yayın kuruluş temsilcileri ile bir arada olmaktan mutluluk duydum. Böylesi tabloları sürekli kılmak lazım. Bu tür vesilelerle bir araya gelip, birbirimizi dinlemek, sorunlar hakkında bilgi alışverişi yapık faydalı olur" dedi.

Farklılıklar zenginliktir Farklılıkların bir zenginlik olduğunu da kaydeden Alan, "Ayrım yapmaksızın yaptığımız davete icabet eden değerli basın mensuplarına tekrar teşekkür ederim. İlimize, bölgemize güzel hizmetler sunma adına basın mensuplarının fikrinden enerjisinden yararlanıyoruz. Bu Ramazan Ayında, maneviyatı yüksek bir atmosferde basın mensuplarının soframızda bizimle olmasını istedik. Davetimize icabet eden basın mensuplarına teşekkür ederken, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Sadullah Girgin. Hastane müdürlerinden Mehmet Yılmaz, Şükrü İzgi ve D.Ü.Hastaneleri Basın-Yayın Birimi temsilcileri katıldı. Basın mensupları ile Başhekim Alan ve beraberindekiler arasında yemek boyunca koyu bir sohbet gerçekleşti. Bu sohbet, iftar yemeğinden sonra da bir süre devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dicle'den Basın Mensuplarına İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement