Didim İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri Kurban Bayramına sayılı günler kala Didim Hayvan Pazarındaki denetimlerini sürdürüyor.
Kurban Bayramına iki gün kala Hayvan Pazarlarındaki hareketlilik sürerken, Didim İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Didim İlçe Tarım Müdürü İsmail Efe başkanlığındaki denetim ekipleri, Belediye zabıtası eşlik etti. İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri satışa çıkan hayvanların pasaportları inceleyerek, gerekli evraklarını kontrol ettiler.
Öte yandan ise Kurban üreticileri son iki gün kala hareketliliğin sürdüğünü belirterek, satışların kötü olmadığını ve Arefe günü daha fazla satış olabileceğini ileri sürdüler. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Didim'de İlçe Tarım Müdürlüğü Ekipleri Kurban Denetimlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.