Didim'de Kamacı'dan Miting Gibi Adaylık Açıklamas* - Son Dakika
Yerel

Didim'de Kamacı'dan Miting Gibi Adaylık Açıklamas*

Didim\'de Kamacı\'dan Miting Gibi Adaylık Açıklamas*

CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı.

01.08.2013 11:36

CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Aday adayı olduğunu açıkladı. Davul zurnalı açıklama sokağa taştı, aday adaylığı açıklaması mitingi aratmadı.

CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 2014 Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adaylığını Dün akşam saat 19: 00'da CHP İlçe Binası önündeki alanda yaptı. Mesai bitimi ile birlikte Didim Belediyesinden Parti binası önüne davul zurna ve destekçileri eşliğinde yürüyerek gelen Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı parti binası önünde kalabalık bir grup karşıladı.

Kamacı'nın konuşması öncesinde açıklamada bulunan CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, Mümin Kamacı başkanlığında 2004 seçimlerinde Belediye Yönetimin CHP'ye geçtiğini ve 2009 yerel seçimlerinde oy oranının katlanarak geldiğini belirtti. Aydın, Belediye Başkanı Mümin Kamacı'ya adaylık sürecinde başarılar dilerken, 10 yıllık görev süresi boyunca Didimli seçmeninin yüzünü kara çıkarmadığı içinde Başkan Kamacı'ya teşekkür etti.

Başkan Kamacı konuşmasında gücünü seçmeninden aldığını belirterek 2004 yılından itibaren çıktıkları yolda tarih yazdıklarını söyledi. Kamacı "2004 yılı yerel seçimlerinde birlikte çıktığımız yolda 2009 yerel seçimlerinde gücümüzü ikiye katlayarak, çoğalarak hep birlikte devam ettik. 2004'ten bugüne Didim'de adeta bir tarih yazdık. Didim'in kasabadan kente dönüşümünün tarihini hep birlikte biz yazdık, yazmaya da devam edeceğiz" dedi. Başkan Kamacı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hep söyledik ve söylemeye devam edeceğiz: "Didim İçin Çalışıyoruz, Gücümüzü Halktan Alıyoruz". Bizim güvendiğimiz, inandığımız tek bir güç var arkadaşlar, o da Didim halkının gücüdür ve takdiridir. 2004'te buna güvendik; Didim halkının onayını aldık, 2009'da yine buna güvendik, halkımızın gözü kulağı olduk, yine kazandık. 2013 yılındayız ve yine arkamızda tek bir güç var: Didim halkının gücü, bize olan inancı, güveni ve sevgisi. 2014 yılında da Didim halkıyla el ele sizlerle birlikte yolumuza devam edeceğiz, Didim'in hizmetinde olacağız. Çünkü biz her şartta, her zorlukta insana değer veren, dayanışmacı, hoşgörülü sosyal belediyecilik anlayışımızdan taviz vermedik. Kendimizi her an yenilemeyi, Didim'in güncel ihtiyaçlarına cevap vermeyi, bize gelen her türlü eleştiriyi ve öneriyi değerlendirmeyi bildik. Didim halkı bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Biz de kimseye duyarsız kalmadık, her vatandaşımızın tek tek bütün sorunlarını kendi derdimiz bildik. Didim'de kocaman bir aile olmayı başardık. Aramızdaki bu bağı kimse yok edemez. Biz yeniliklere açık, vizyon ve misyon sahibi bir belediyecilik anlayışı ile 7 gün 24 saat halkımıza mutlulukla ve keyifle hizmet ettik, etmeye devam edeceğiz. Bizim için tek bir amaç var, o da Didim'e ve Didim halkına hizmettir. İlçemizde yaşayan her vatandaşımızın evine giren ekmekten en küçük sorununa kadar her şey bizim derdimizdir. Ben arkadaşlarımla birlikte Didim'e sevgiyle ve azimle hizmet etmeye devam edeceğim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Tekrar ediyorum biz gücümüzü bir tek yerden alıyoruz: Didim'den ve Didim halkından. Gücünüz gücümüzdür... Bizim Didim'e olan sevgimiz, Didim halkının bize olan bu sevgisi yaşadıkça Didim'de hoşgörü, eşitlik ve güven hakim olacaktır. Hiç kuşkunuz olmasın arkadaşlar, Didim'de güzel günler görmeye devam edeceğiz, motorları maviliklere süreceğiz!" "dedi

Kamacı'nın konuşması alkışlarla kesilirken vatandaşlar ise sevgi gösterilerinde bulundu. Adaylık açıklaması sırasında Belediye Başkanı Mümin Kamacı'nın mevcut Belediye Meclis üyelerinden Vedat Ege, Ahmet Karaoğlu, Ahmet Turan Özdemir, Şehriban Karakış, İbrahim Eray, Özlem Girgin ile birlikte eşi Şerife Kamacı ve Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz ile Gençlik Kolları Başkanı Caner İnceoğlu'da yanında yer aldı. Açıklamaya CHP Aydın İl Yönetiminden bir ekibin katılım sağladığı ve Eski İlçe Başkanı Mustafa Bekar'ın da katılım sağladığı görüldü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Kamacı'dan Miting Gibi Adaylık Açıklamas* - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement