Didim Milli Eğitim Camiasından Başkan Atabay'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Didim Milli Eğitim Camiasından Başkan Atabay'a Ziyaret

Didim Milli Eğitim Camiasından Başkan Atabay\'a Ziyaret

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz başkanlığında İlçe Milli Eğitim camiası, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.

17.04.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz başkanlığında İlçe Milli Eğitim camiası, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz başkanlığında İlçe Milli Eğitim camiası, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Öksüz'ü Şube Müdürleri, Merkez Müdürleri ve Okul Müdürleri eşlik etti.

Başkan Atabay okul idarecileriyle tek tek tokalaşarak, hoş geldiniz dedi.

Ziyarette konuşan Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz Başkan Atabay'a yeni görevinde başarılar dileyerek, "Bizler belediyeye geldiğimiz zaman şahsi olarak değil okullarımızın ihtiyaçları için burada bulunuruz. Bu noktada okullarımızın bahçesi, dış yapsının güzel olması çocukları da memnun ede. Çünkü onların hayata, çevreye, doğaya ve insana bakış açısını ilk aldığı yer okullar; bu noktada belediyemizin desteğini her zaman gördük ve görmeye devam edeceğimize inanıyorum" dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Okullardan gelen her türlü isteğe kayıtsız kalamayız. Her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim" dedi.

Ziyarette okullarla ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Milli Eğitim Camiasından Başkan Atabay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement