Didim Myo Öğrencileri, "İş Yaşamına Uyum" Konulu Seminerle Hem Bilgilendi Hem Sorularına Cevap Buldu - Son Dakika
Yerel

Didim Myo Öğrencileri, "İş Yaşamına Uyum" Konulu Seminerle Hem Bilgilendi Hem Sorularına Cevap Buldu

Didim Myo Öğrencileri, "İş Yaşamına Uyum" Konulu Seminerle Hem Bilgilendi Hem Sorularına Cevap Buldu

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu'nda TRIO TO DO Eğitim ve Danışmanlık Şirketi, ‘İş Yaşamına Uyum’ konulu bir seminer verdi.

13.12.2013 13:19

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu'nda TRIO TO DO Eğitim ve Danışmanlık Şirketi, 'İş Yaşamına Uyum' konulu bir seminer verdi.

Didim MYO Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe; öğretim elemanları, Didim MYO'nun stratejik ortaklarından olan bir otelin personeli ve öğrenciler katıldı.

Yaklaşık 1,5 saat süren seminerde, TRIO TO DO şirketinin kurucuları Avni Aker, Emir Hepoğlu ile Şule Billur izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Seminerde bir de parodi gerçekleştiren ekip, iş görüşmeleri esnasında yaşananları sahneledi.

TRIO TO DO'nun kurucularından olan Avni Aker konuşmasında, "Biz yıllardır konaklama sektöründe değişik düzeylerde görev yapmış ve otelcilik eğitimleri vermiş bir ekibiz. Üç kişi bir araya geldik ve farklı yöntemlerle çalışarak, özellikle konaklama sektörüne danışmanlık hizmetleri vermek ve otelcilik eğitimleri organize etmek üzere çalışmalarımızı yoğunlaştırdık." dedi.

Aker; otelcilik ve turizm eğitimi veren Fakülte ve Yüksekokullarda TRİO TO DO Ekibi olarak sohbet kıvamında söyleşiler gerçekleştirerek öğrencilerin staj, iş bulma ve bölüm seçme konularındaki akıl karışıklıklarını gidermeye çalıştıklarını ifade etti.

Aker konuşmasını şu sözlerle tamamladı; "Bugün Didim Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerimize iş yaşamına uyumla ilgili bazı bilgiler aktarmaya çalıştık. Bu bizim sosyal sorumluluk projemiz ve üniversitelerde bu tür programlar yapıyoruz. Turizm derslerinde hep anlatılır takım ruhu, ekip ruhu diye. Sizde okul olarak çok iyi bir ekip olmuşsunuz. Akademik, idari ve teknik olarak uyum içinde olmanız bizi çok mutlu etti. Bizim dileğimiz Türkiye'de böyle örneklerin çoğalması. Bunlar öğrencilere yansıyacaktır ve onlarda sizden gördüklerini iş yaşamlarına aktaracaklardır diye düşünüyorum" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Myo Öğrencileri, 'İş Yaşamına Uyum' Konulu Seminerle Hem Bilgilendi Hem Sorularına Cevap Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement