Dilde, Fikirde, İşte Birlik' Ödülü Sahibini Buldu - Son Dakika
Yerel

Dilde, Fikirde, İşte Birlik' Ödülü Sahibini Buldu

Dilde, Fikirde, İşte Birlik\' Ödülü Sahibini Buldu

Kastamonu’da gerçekleştirilen İsmail Bey Gaspıralı-Kırım Çalıştayı’nda ’Dilde, fikirde, işte birlik’ ödülü bir kez daha TRT Avaz’a verildi.

13.03.2016 13:56

Kastamonu'da gerçekleştirilen İsmail Bey Gaspıralı- Kırım Çalıştayı'nda 'Dilde, fikirde, işte birlik' ödülü bir kez daha TRT Avaz'a verildi.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti ve Kastamonu Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen İsmail Bey Gaspıralı-Kırım Çalıştayı Kastamonu'da gerçekleştirildi. Çalıştayda TRT Avaz'a Türk Dünyası'na yönelik çalışmalarından dolayı başarı ödülü verildi. Ödülü TRT Avaz adına Abdullah Koltuk aldı. Avaz'a ödülü tertip komitesi adına Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın takdim etti. Abdullah Koltuk törende yaptığı konuşmada Türk Dünyası'nın her yerinin sesi olduklarını belirterek çalıştayı düzenleyenlere ve ödül için teşekkür etti. Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Salonu'ndaki gerçekleşen çalıştaya Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Faruk Bal, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Kırım Tatar Milli Meclisi Türkiye Temsilcisi Emel Kırım Vakıf Başkanı Zafer Karatay, Avrasya Türk Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İsmail Cengiz, Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği Genel Başkanı ve Bartın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Güngör Yavuzaslan,Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Erkan Yılmaz katıldı., Çalıştayın onur konuğu ise UNESCO Türkiye Milli Komisyonu adına Dr. Hilmi Bengi oldu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dilde, Fikirde, İşte Birlik' Ödülü Sahibini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement