Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Manyas'ta Din Görevlileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Manyas'ta Din Görevlileri ile Bir Araya Geldi

Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Manyas\'ta Din Görevlileri ile Bir Araya Geldi

iyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz, Balıkesir'in Manyas ilçesinde din görevlileri ile bir araya geldi.imam-hatibi Mehmet Yıldırım'ın ilçe temsilcisi olduğu sendikanın her geçen gün büyüdüğünü...

22.02.2013 18:04

iyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Genel Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz, Balıkesir'in Manyas ilçesinde din görevlileri ile bir araya geldi.

Kulak köyü

imam-hatibi Mehmet Yıldırım'ın ilçe temsilcisi olduğu sendikanın her geçen gün büyüdüğünü söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Bekir Korkmaz, "Tüm-Sen Konfederasyonu'na bağlı bir sendikayız. Kuruluşumuzdan bu yana bir yıl geçmesine rağmen ülkedeki din görevlileri ve vakıf çalışanlarının teveccühlerine mazhar olduk" dedi.

Ülke genelinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerinin maksadının Diyanet mensuplarının meselelerine çözüm bulmak olduğunu belirten Korkmaz, din görevlileri ile istişare toplantısını Manyas'ta da yaptıklarını söyledi. Korkmaz, Diva-Sen olarak Diyanet İşleri Başkanlığı'nın özerkleşmesini ve seçimle iş başına gelmesini isterken, din görevlilerinin daha hür bir ortamda görev yapmalarını arzuladıklarını açıkladı. Korkmaz, hac ve umre görevlendirmeleri, tayin, nakillerde kıdem ve puan sistemi getirilmesinin suiistimalleri ortadan kaldıracağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diva-Sen Genel Başkan Yardımcısı Manyas'ta Din Görevlileri ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement