Diyarbakır'da Futbola Kar Engeli - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Futbola Kar Engeli

Diyarbakır ve bölgede etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, futbol müsabakalarının başka bir tarihe ertelenmesine neden oldu.

01.01.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır ve bölgede etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, futbol müsabakalarının başka bir tarihe ertelenmesine neden oldu.

Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör Ligi'nde 3. hafta ve Kadınlar 3. Futbol Ligi 8. Grubu'nun 9. haftasında oynanacak karşılaşmalar ertelendi.

Bölgede etkili olan kötü hava koşulları nedeniyle Kadınlar Futbol 3. Lig 8. Grup'ta 9. hafta maçlarının ileri bir tarihe ertelendiğini söyleyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Serkan Bayhan, "Bölgeyi etkisi altına alan kötü hava koşulları nedeniyle Cumartesi ve Pazar günü oynanması gereken maçlar, ileri bir tarihe ertelendi. Erteleme maçlarının yapılacağı tarih daha sonra federasyonumuz tarafından belirlenecektir" dedi.

KIZIL: "FUTBOL OYNAMAYA ELVERİŞLİ DEĞİL"

Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi İhsan Kızıl ise Deplasmanlı 1. Amatör Ligi müsabakalarının ertelediklerini söyledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Diyarbakır'da maçların oynandığı futbol sahalarının kar altında kaldığını belirten Kızıl, sözlerine şöyle devam etti:

"Yani sahalar futbol oynamaya elverişli değil. Bu nedenle biz de bütün kulüplerimizle görüşerek, Cumartesi ve Pazar günü oynanması gereken müsabakaları ertelemeye karar verdik. Deplasmanlı 1. Amatör Liginin 3. hafta maçları ileri bir tarihe alındı. Hava koşullarına göre maçların tarihi ve 4. hafta müsabakalarının oynanıp oynanmayacağı da daha sonra belli olacak." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Futbola Kar Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement