Hastane Bahçesinde İftar Çadırı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Hastane Bahçesinde İftar Çadırı Açıldı

Hastane Bahçesinde İftar Çadırı Açıldı

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde iftar çadırı kurdu.

10.07.2013 15:39  Güncelleme: 15:40

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde iftar çadırı kurdu.

Belediyenin hastane bahçesinde açtığı iftar çadırında çok sayıda hasta ve hasta yakını iftarını açtı. İlk iftar yemeğine BDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ ve BDP Diyarbakır il yöneticileri katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Aydoğan, şunları söyledi:

"Ramazan ayının ülkemize, dünyaya tüm insanlığa barış, huzur ve özgürlükler getirmesini diliyorum. Yıllardan beri her Ramazan ayında aynı dileklerde bulunduk. Ülkemize barış, kardeşlik ve huzur gelsin diyoruz. Ne yazık ki yıllardır her Ramazan ayı buluşmamızda bu isteklerimiz, bu temellilerimiz karşılık bulmadı. Nihayet bu yıl Türkiye'de yeni bir süreç başladı. Demokratik çözüm ve barış süreciyle son 6 aydır çatışma yaşanmıyor ve ölümler olmuyor. Umuyoruz ki bu süreç devam eder. Başlatılan bu süreç karşılık bulur."

Dağ ise hastanenin şehir merkezine uzak olması nedeniyle özellikle hasta yakınlarının yaşadığı sıkıntıları gidermek amacıyla iftar çadırı açma kararı aldıklarını söyledi.

Kayapınar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde 500 kişiye iftar yemeği verecek. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hastane Bahçesinde İftar Çadırı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement