Diyarbakır'da Her Mahalleye Oyun Parkı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Her Mahalleye Oyun Parkı

Diyarbakır\'da Her Mahalleye Oyun Parkı

Diyarbakır Sur İlçe Belediyesi, çocukların gelişimine katkı sağlaması amacıyla ilçedeki mahallelere oyun alanları yaptırarak, önemli bir hizmete imza attı.

03.06.2015 16:46

"Her Mahalleye Oyun Parkı" sloganı ile Sur Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanya ile ilk etapta dört mahalleye çocuk oyun grupları kuruldu. Çalışmaları yerinde denetleyen Sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Şık Barut'a Eş Başkan Yardımcısı İsmet Erdal ve meclis üyeleri eşlik etti.

Çocukların önemli bir yaşam aktivitesi olan oyunun önemine dikkat çeken Sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Şık Barut, "Yürüttüğümüz bu çalışmalarla geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Güzel geçirilmiş bir çocukluk, gelecekte kendini güzel davranış ve çalışmalarla gösterir. Biz istiyoruz ki çocuklarımız büyüklerin çektiği sıkıntıları çekmesin. Bütün çabamız çocuklarımıza iyi bir dünya bırakmak" şeklinde konuştu.

Eş Başkan Yardımcısı İsmet Erdal ise bu çalışmalarla büyük insanlığın hedefine uygun toplum yaratmak için çalıştıklarını belirtti. Erdal "Sur İlçemizin tüm mahallelerine çocuk oyun grupları kurmak için çalışma başlattık. İlk olarak, Hasırlı, Ali Paşa, İskender Paşa ve Kabasakal Mahallelerine oyun guruplarımızı kurduk. Çalışmalarımız diğer mahallelerde de tüm hızıyla devam edecektir" dedi.

Kurulan oyun parklarına mahalleli çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Her Mahalleye Oyun Parkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement