Diyarbakır Hokey Sporuna Yeni Soluk: Hançepekspor - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Hokey Sporuna Yeni Soluk: Hançepekspor

Diyarbakır Hokey Sporuna Yeni Soluk: Hançepekspor

Diyarbakır Hokeyi denince ilk akla gelen isimler Hançepekspor Hokey takımında bir araya gelip kendi kulüplerini kurdu.

10.09.2016 10:19

Diyarbakır Hokeyi denince ilk akla gelen isimler Hançepek spor Hokey takımında bir araya gelip kendi kulüplerini kurdu.

Bundan sonra kendi takımlarına hizmet etmek için yolla çıktıklarını belirten takımın hocalığını uzun yıllar Diyarbakır hokeyde oynayan Antalya polis gücü ve Osmaniye Gençlikspor'da oynayan Emrah Yaylık yapıyor.

Erkek takımın sorumluluğu hokey camiasının sevilen sporcularından Erhan Çavdar ve Çetin Özçoban yaparken, Kız takımının sorumluluğu Helin Yalınkılıç ve Zayide Kara yapacak.
Takımın Antrenörü Emrah Yaylık, kısa süre başarılar elde etmenin mümkün olduğunu belirterek uzun vadede de tesisleşme konusunda ciddi çalışmalar yapmayı planladıklarını belirtti.

Antrenmanlarını daha önce Vali Ahmet Cemil Serhatlı spor kompleksin de (Beyaz Tebeşir) yaptıklarını belirten Yaylık, Beyaz Tebeşir kompleksi bakıma alınınca zamanlarının kısıtlı olduğunu için endişelendiklerini ama endişelerin yersiz olduğunu Mardin yolu üzerinde Köşkler Mahallesindeki yeni yapılan sentetik çim sahanın kapılarını kendilerine açtığını dile getirdi.

Yayık, "Bize tesisleşme konusunda destek veren ve kapılarını açan tesis sorumlularına, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e, Burhan Gül ve Sayın Akın Erim hocalarımıza teşekkürleri bir borç biliyoruz. Bizi destekleyenlerin emeklerini boşa olmadığını ispatlamak için Eylül ayın da ki turnuvada şampiyon olup kupayı şehrimize getireceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır Hokey Sporuna Yeni Soluk: Hançepekspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement