Diyarbakır Valisi Toprak, Yeni Yılı Gençler, Hastalar ve Polislerle Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Valisi Toprak, Yeni Yılı Gençler, Hastalar ve Polislerle Geçirdi

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, yeni yılını Yetiştirme Yurdu'ndaki gençler, Çocuk Hastanesi'ndeki hastalar ve polislerle geçirdi.

02.01.2012 14:04

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, yeni yılını Yetiştirme Yurdu'ndaki gençler, Çocuk Hastanesi'ndeki hastalar ve polislerle geçirdi.

Vali Toprak ve Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, yeni yılın ilk saatlerinde Koşuyolu semtinde, Erkek Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi.

Gençlere azimli olmaları, geleceklerini kazanmaları için çok çalışmaları ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Toprak, gençlerin sorun ve önerilerini dinledi.

Çocuklara yurtta çıkan yemeklerden memnun olup olmadıklarını soran Toprak, Şirin Baba olarak adlandırılan yurt aşçısını çocukların övmesi üzerine aşçıyı yanına çağırarak, kendisini kutladı.

Daha sonra Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret eden Toprak, burada tedavi gören minik hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Çocuklara hediye veren Toprak, daha sonra dün terör örgütü PKK'lı teröristlerin barındığı hücre evine düzenlenen operasyon sırasında, ayağından yaralanan polis memurunu tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

Vali Toprak, Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 10 Nisan Polis Merkezi'ni ziyaret ederek, tüm emniyet mensuplarının yeni yılını telsiz anonsuyla kutladı.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Valisi Toprak, Yeni Yılı Gençler, Hastalar ve Polislerle Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement