Diyarbakırlı Atletlerden 1 Kupa, 2 Madalya - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakırlı Atletlerden 1 Kupa, 2 Madalya

20.11.2014 18:31

Kayapınar Belediyespor Atletizm Takımı, Malatya'da yapılan Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi 3. kademe yarışmalarından iki madalya ve 1 kupa elde etti.

Kayapınar Belediyespor Atletizm Takımı, Malatya'da yapılan Kulüplerarası Bölgesel Kros Ligi 3. kademe yarışmalarından  iki madalya ve 1 kupa elde etti.

Sporculardan, Fırat Demir'in ikinci, Şirin Karabal'ın ferdi olarak üçüncü olduğu yarışmalarda Kayapınar Belediyespor, takım hainde de ikincilik kupasının sahibi oldu.

Elde edilen başarılardan dolayı Kayapınar Belediyespor, 30 Kasım'da Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

Kayapınar Belediyespor Antrenörü Azize Özbey,  elde edilen başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Malatya'da önemli dereceler elde ettiklerini ifade eden Özbay, "Bizlere desteklerinden dolayı belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bize bu başarıyı yaşatan sporcularımızın, Türkiye finallerinde de başarılı olarak madalyalar kazanacaklarına inanıyoruz." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakırlı Atletlerden 1 Kupa, 2 Madalya - Son Dakika


Advertisement