Dörtyol'da Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da Öğrenciler Yararına Kermes

Dörtyol ilçesinde Amanos Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes açıldı.

03.01.2012 11:40

Dörtyol ilçesinde Amanos Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından öğrenciler yararına kermes açıldı.

Dörtyol Atatürk Parkı'ndaki kermesin açılışını yapan Belediye Başkanı Fadıl Keskin, eğitime gönül verenleri tebrik ederek, bu tür kermeslerin toplum içinde kaynaşmaya vesile olduğunu söyledi.

Özellikle kadınların yardımseverlik konusunda ellerinden gelen gayreti göstererek sergilediği davranışın ilçe adına son derece önemli olduğunu vurgulayan Keskin, el işi, göz nurundan oluşan bir birinden güzel ürünlerin hazırlanarak ihtiyacı olan öğrencilere yarıdımda bulunmak için satışa sunulmasına katkı sunanları tebrik etti.

Amanos Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muharrem Gebenli ise kermeslerinde çeyizlik ürünlerin yanı sıra yiyeceklerin de bulunduğunu bildirerek, elde edilen gelirlerin ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını ifade etti.

Derneğin kuruluş amacının eğitime tam destek sağlamak olduğunu anlatan Gebenli, kermesin hafta sonuna kadar açık olacağını ve daha sonra Payas ile Altınçağ beldelerinde de açılacağını dile getirdi.

Kermese İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, Müftü Ali Yazıcı, Yeşilköy beldesi Belediye Başkanı Fatma Görgen ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

AÖ-LEV-ST) - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da Öğrenciler Yararına Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement