DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu, Dünya Engelliler Günü'nde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu, Dünya Engelliler Günü'nde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi

DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu, Dünya Engelliler Günü\'nde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Simav Dört Eylül Ortaokulu ve Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek okulları süsledi ve etkinlikler düzenledi.

04.12.2023 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı programı öğretim elemanları ve öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde düzenledikleri etkinliklerle sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

Simav Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanları Simav Dört Eylül Ortaokulu'nu ziyaret ederek okulun özel eğitim sınıfı, müzik sınıfı ve okul bahçesini, hazırladıkları tasarımlarla süsleyerek okulun renkli bir görünüme kavuşmasını sağladı.

İlgili proje çerçevesinde daha sonra Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret eden öğretim elemanları ve öğrenciler okul duvarlarını süsledi.

Etkinlikler öğrencilerle birlikte müzik dinletisi yaparak ve oyunlar oynayarak sona erdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu, Dünya Engelliler Günü'nde sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement