DSİ İl Müdürü'nden Başkan Aydoğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

DSİ İl Müdürü'nden Başkan Aydoğan'a Ziyaret

DSİ İl Müdürü\'nden Başkan Aydoğan\'a Ziyaret

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde, DSİ İl Müdürü Muharrem Atalar ve Devrek İşletme Baş Mühendisi Nuran Şahbaz, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğanı makamında ziyaret etti.

07.05.2014 14:31

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Nebioğlu beldesinde, DSİ İl Müdürü Muharrem Atalar ve Devrek İşletme Baş Mühendisi Nuran Şahbaz, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğanı makamında ziyaret etti.

DSİ İl Müdürü Muharrem Atalar ve Devrek İşletme Baş Mühendisi Nuran Şahbaz, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'a hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette Belde'de DSİ'yi ilgilendiren projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Yapılan değerlendirmelerde gölet, dere ıslahı ve DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan, Çaycuma, Gökçebey, Devrek ilçeleri ve beldelerini kapsayan içme suyu projesine, Nebioğlu Beldesi'nin ilave edilmesi ile ilgili girişimlerde bulunulacağı ifade edildi. Su taşkınına neden olan Sipahioğlu deresi üzerinde etüt çalışması yaparak, projelendirme konusunda destek olacaklarını ifade eden İl Müdürü Atalar, Gölet planlama ihalesi ile ilgili Kastamonu'da inceleme yaparak, gelinen son noktayı Belediye'ye bildireceğini söyledi. Başkan Aydoğan; "İl Müdürümüz Muharrem Atalar'a ve Devrek İşletme Baş Mühendisimiz Nuran Şabaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum"dedi - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ İl Müdürü'nden Başkan Aydoğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement