Düğün Evi, Yas Evi Olmasın" Projesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Düğün Evi, Yas Evi Olmasın" Projesi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

"Düğün evi, yas evi olmasın" proje Beyşehir'de hayata geçirildi.

"Düğün evi, yas evi olmasın" proje Beyşehir'de hayata geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği ekipleri, proje kapsamında gerekli uyarıların yapılması ve hassasiyet gösterilmesi için Beyşehir Evlendirme Memurluğu görevlilerine broşür bıraktı. Broşürler, nikahı kıyılacak çiftlere ve ailelerine işlemlerin ardından teslim edilecek.

Polis memuru Ali Müjdeci, yaptığı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak huzurlu ve güven dolu bir ortamda düğünlerin yapılması için "Düğün evi, yas evi olmasın" projesini uygulamaya koyduklarını belirtti.

Düğünlerde kesinlikle silah kullanılmaması ricasında bulunduklarını ifade eden Müjdeci, "Bu şekilde bir duyarlılık göstermeniz, hem düğün evinizin olası bir yas evine dönüşmesine ve hüzün yaşanmasının önüne geçmiş olacak, hem de bizler bundan teşkilat olarak büyük memnuniyet duyacağız. Evlenecek çiftleri tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz" dedi.

Kaynak: AA