Dündar'dan Kosovalı Öğrencilere Jest - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dündar'dan Kosovalı Öğrencilere Jest

Dündar\'dan Kosovalı Öğrencilere Jest
12.09.2012 15:02

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kosova'nın Piriştina Üniversitesi Gilan Eğitim Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kosova'nın Piriştina Üniversitesi Gilan Eğitim Fakültesi öğrencilerini ağırladı.

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları'nın davetlisi olarak Bursa'ya gelen Kosova Ulusal Gençlik Konseyi üyesi öğrencilerinden oluşan grup, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın konuğu oldu. Gilan Üniversitesi Ekonomi, Mimarlık ve Yerel Yönetimler Fakültelerinde okuyan öğrencilerden oluşan misafirleriyle Sukaypark'taki tesislerde yemek yiyen Başkan Dündar, tam bağımsız Kosova'nın geleceğinin aydın, dünyadaki gelişmeleri iyi okuyabilen gençlerle şekilleneceğini söyledi.

Kosova ile Türkiye'nin birçok ortak tarihi kültürel mirasa sahip olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa'da, kökleri Kosova'da olan bir çok aile mevcut. Sosyal ve kültürel bağların yanı sıra akrabalık ilişkilerimiz de halen devam ediyor. Kosova zincirlerini kırarak, denetimlilikten tam bağımsızlığa geçti. Dolayısıyla, tam bağımsız Kosova'nın bundan sonraki süreçte sizin gibi eğitimli gençlere çok büyük ihtiyacı var. Sizler, Kosova'nın siyasetteki, ekonomideki geleceğisiniz. Bizler de dünyayı iyi analiz edip, gelecekle ilgili sağlam adımlar atan siz gençlerin yanındayız" dedi.

4 günlük Bursa ziyaretinin son akşamında, Kosova Ulusal Gençlik Konseyi Başkanı Mensur Morina, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a kendilerine gösterdiği yakınlık ve desteklerinden dolayı bir teşekkür belgesi ile taşlarla işlenmiş Kosova haritasından oluşan plaket takdim etti.

(MŞ)

12.09.2012 14: 36: 15

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dündar'dan Kosovalı Öğrencilere Jest - Son Dakika


Advertisement