Dünya Şampiyonu İşler'e Midyat Kaymakam Bingöl'den Burs Sözü - Son Dakika
Yerel

Dünya Şampiyonu İşler'e Midyat Kaymakam Bingöl'den Burs Sözü

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, WMRA Dağ Koşusu'nda dünya şampiyonu olan Genç Erkek Atletizm Milli Takımı oyuncusu Musa İşler'i burs ile ödüllendirdi.

29.09.2014 15:18

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, WMRA Dağ Koşusu'nda dünya şampiyonu olan Genç Erkek Atletizm Milli Takımı oyuncusu Musa İşler'i burs ile ödüllendirdi.

İtalya'da düzenlenen şampiyonada milli takımda yer alan İşler'i (19) makamında kabul eden Bingöl, şampiyonada Türkiye'yi ve Midyat'ı başarıyla temsil eden sporcuya teşekkür etti.

"Bir insanın genç yaşta böyle bir şerefe nail olması bence en güzel başarıdır" diyen Bingöl, İşler'in bu başarısının ilçeyi gururlandırdığını belirtti.

Bingöl, İşler'e burs vereceklerini ifade ederek, "Bayrağımızı dalgalandırarak ve İstiklal Marşımızı dinleterek bize büyük bir onur yaşattın" dedi.

Musa İşler de başarısını keşfederek kendisini yetiştiren hocası Ercan Alğaç'a teşekkür etti.

İşler, babasının inşaat işçisi olduğunu, kardeşinin de üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi nedenlerle babasının okutamadığını belirterek, Erzurum Atatürk Üniversitesinde eğitimini maddi zorluklara rağmen sürdürdüğünü anlattı. - Mardin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Şampiyonu İşler'e Midyat Kaymakam Bingöl'den Burs Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement