Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika
Yerel

Dünya Yaşlılar Günü

Dünya Yaşlılar Günü

Havza ilçesinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeni ile Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerince bazı protokol üyeleri ziyaret edildi.

01.10.2013 18:03

Havza ilçesinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeni ile Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerince bazı protokol üyeleri ziyaret edildi.

Huzurevi sakinleri önce Belediye Başkanı Murat İkiz'i  makamında ziyaret etti.

Misafirleri ile bir süre sohbet eden İkiz, "Yaşlılarımız bizler için her zaman için önemli. Onların rahatı için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız. İlçemizde yaşlı ve engelliler için kaldırımlarda rampalarımız yapıldı. Şu an engelliler için Engelsiz Yaşam Merkezi yapılanması içindeyiz ve merkezimiz kısa süre sora tam anlamı ile yaşlı ve engellilerimizin hizmetinde olacak. Tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve uzun ömürler dilerim" dedi.

Ardından Kaymakam Yunus Kalaycı'yı ziyaret huzurevi sakinlerini Kaymakam Kalaycı kapıda karşıladı.

Merkez Müdürü Nusrat Yılmaz, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'ya Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinin çalışmaları ve yaşlılara yönelik yapılan yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi.

"Her zaman deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız yaşlılarımız, bizler için birer rehberdir" diyen Kalaycı, şöyle devam etti:

"Yaşlılarımıza saygı bizim geleneklerimizin en önemli olgularından biridir. Yıllarca çalışıp çabalayıp bizlere bakan yaşlılarımızın bu günlerini en rahat şeklide geçirmeleri için  elimizden geleni yapmalıyız. Tüm yaşlılarımıza huzur dolu sağlıklı bir ömür dilerim."

Son olarak Havza Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ'ı ziyaret eden huzurevi sakinleri Arıkan ile uzun süre sohbet etti.

Arıkan, yaşlıların değerinin iyi bilinmesinin gerektiğini belirterek, "Onlar önümüzde her zaman birer rehber. Yaşlılarımız gelenek ve göreneklerimizin bizlere aktarılmasında gerçek kaynaklar" diye konuştu.

Ziyaretler sonunda huzurevi sakinleri Havza Atatürk Evin'i gezdi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Yaşlılar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement