Aydın'ın Didim ilçesinde hareket halindeki kamyonetin kasasına takılan dolmuş durağı yıkıldı. Kaza, durakta bekleyen yolcu olmaması sayesinde ucuz atlatıldı.
Didim'in en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan dolmuş durağın plakası belirlenemeyen bir kamyonetin kasasının takılması sonucu yıkıldığı belirtildi.
Dolmuş durağının yıkılması sırasında bekleyen yolcunun olmaması sayesinde can kaybının yaşanmadığı kazada, esnafın belediyeye haber vermesi üzerine olay yerine gelen yetkililer yıkık halindeki durağı güvenlik şeridi içine aldı. Olay ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Durağın Boş Olması Faciayı Önledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?