Düzce Belediye Başkanı Keleş Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce Belediye Başkanı Keleş Şehit Ailesini Ziyaret Etti

19.11.2015 16:51  Güncelleme: 17:13

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Şırnak'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Sabri Altınbaş'ın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Şırnak'taki terör saldırısında şehit olan polis memuru Sabri Altınbaş'ın babaevine taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynaşlı ilçesine bağlı Darıyeri Yörükler köyünde yaşayan şehit babası Zeki Altınbaş'a taziyelerini ileten Keleş, yurtdışında olması nedeniyle cenazeye katılamadığını belirtti.

Daha sonra Altınbaş'ı ziyaret eden Keleş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, terör saldırılarının herzaman karşısında olduklarını kaydederek,  "Terör saldırılarını herzaman lanetliyorum. Tüm bu saldırılar milli birlik ve beraberliğimizi yıkmaya, bölmeye yöneliktir. Lakin hain teröristler bu amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar ve cezalarını herzaman alacaklardır" ifadesini kullandı.

Keleş, şehidin kabri başında dua ettikten sonra köyden ayrıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce Belediye Başkanı Keleş Şehit Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement