Düzce Valiliği, vatandaşların sosyal medya üzerinden yapılan "Düzce'de canlı bomba" başlıklı paylaşımlara itibar etmemelerini istedi.
Valilikten yapılan yazılı açıklamasında, son günlerde sosyal medya adresleri üzerinden "canlı bomba" başlıklığıyla 2 kadın fotoğrafı bulunan paylaşımlar olduğunun görüldüğü belirtildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Konu ile ilgili yapılan araştırmada, adı geçen paylaşımın yerel bir haber sitesinde, 06 Ekim 2012 tarihinde 'Canlı Bomba Aranıyor' başlığı ile yayınlanan haberin kopyalanan ekran görüntüsünden ibaret olduğu, haber içeriğinde belirtilen şahsın 2014 yılı içerisinde PKK/KCK terör örgütünden kaçarak teslim olduğu tespit edilmiştir. Bu sebeple benzer içerikli haberlerin doğruluğuna itibar edilmemesi gerekmektedir. Suç ve suçlularla mücadelemiz halkımızın da desteği ile devam etmektedir."
Son Dakika › Yerel › Düzce'deki 'Canlı Bomba' İddiasına Valilik'ten Açıklama - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.