Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika
Yerel

Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

30.05.2015 11:16

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapılacak çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bakım onarım çalışması nedeniyle, 31 Mayıs Pazar günü 06: 00-12: 00 saatleri arasında 6 saat süre ile Edirne Merkez Kaleiçi Dilaverbey Mahallesinin Osmaniye Caddesi, Orhaniye Caddesi, Tükocağı Caddesi, Direk Çarşısı, Marif Caddesi, Buzhane Arka Sokak, Balıkpazarı Caddesi, Saraçlar Caddesinin Alipaşa çarşı tarafının bir kısmında; 31 Mayıs Pazar günü 10: 00-12: 00 saatleri arasında 2 saat süre ile Edirne merkez ilçeye bağlı Avarız, Değirmenyeni köyü, Büyükdöllük, Yolüstü Köyü, Hatipköy, Muratçalı ve Suakacağı köyleri ile bu istikametteki diğer müşteriler ile Lalapaşa ilçesine bağlı Çömlekköy, Yünlüce, Çömlekakpınar, Saksağan, Hüseyinpınar, Çatma, Demirköy, Doğanköy, Çallıdere, Tuğlalık, Uzunbayır ve Hamzabeyli Köyleri ile Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda; 1 Haziran Pazartesi günü 09: 00-12: 00 saatleri arasında 3 saat süre ile Edirne merkez Kocasinan mahallesinin Şevki Arman Caddesi, 32, 33, 35 sokakları, Rahmi Erdinçler sokak, Reşat Çamdere sokakta elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.

Yine, Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, bakım onarım çalışması nedeniyle, 1 Haziran Pazartesi günü 09: 00-14: 00 saatleri arasında 5 saat süre ile Edirne'nin Akhoca köyü, Çelebi köyü, Şabanmera köyü, Kocaali köyünde; 2 Haziran Salı günü 09: 30-12: 30 saatleri arasında 3 saat süre ile Edirne'nin Mahmut köy, Yerlisu köyü ve özel müşterilerde; 3 Haziran Çarşamba günü 09: 30-12: 30 saatleri arasında 3 saat süre ile Edirne'nin Karlı köy, Doğanca köyü Mercan köyü, Dişbudak, Çeltik, Beyköy, Mecidiyeköyü ve özel müşterilerde enerji kesintisi yapılacak.

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için Alo 186 Çağrı Merkezi'ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne'de Elektrik Kesintisine Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement