Edirne Vali Vekili Tanç'dan Anneler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Edirne Vali Vekili Tanç'dan Anneler Günü Mesajı

Edirne Vali Vekili Tanç\'dan Anneler Günü Mesajı

Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, sevgi ve şefkat duygularının kaynağı olan “Annelerimiz”, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük görev ve sorumluluklar üstlendiğini söyledi.

07.05.2016 13:37

Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, sevgi ve şefkat duygularının kaynağı olan "Annelerimiz", gelecek nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük görev ve sorumluluklar üstlendiğini söyledi.

Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, anneler günü nedeniyle yayınladığı mesajında, "Hoşgörüsüzlüğün oldukça yoğun yaşandığı dünyamızda kadına yönelik şiddetin durması, kadınların hayatımızın her alanında önemli rol üstlenmesi için gerekli görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Nesillerin yetiştirilmesinde, küçük bir çocuğun "Önce insan" olabilmesinde büyük emek ve özverisi olan annelerimizin hayatımızdaki yerini tanımlamaya ihtiyaç olmayıp, her birimiz bunu her gün yüreğimizde hissetmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle kadına şiddetin olmadığı, sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünyada, tüm annelerimizin gününü kutluyor, her günlerinin özel gün tadında geçmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edirne Vali Vekili Tanç'dan Anneler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement