Edirnespor Basketbol Kulübü, Antrenör Acer ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Yerel

Edirnespor Basketbol Kulübü, Antrenör Acer ile Yollarını Ayırdı

Edirnespor Basketbol Kulübü, Antrenör Acer ile Yollarını Ayırdı

Acer, kariyerine Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nde devam edecek.

18.05.2014 10:18

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi'ne yükselen Edirnespor Basketbol Kulübü, antrenör Hakan Acer ile yollarını ayırdı.

Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Acer'in Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile anlaşması üzerine takımdan ayrıldığını bildirdi.

Takımda büyük emeği olduğunu belirttiği Acer'e teşekkür eden Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Sezon ortasında aramıza katılan ve takımımızın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselmesinde çok büyük emeği olan hocamız Hakan Acer ile karşılıklı konuşup, anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Hakan hocamızla gerek play-off grup maçlarında gerekse Final 6'da çok güzel anlar yaşadık. Birlikte olduğumuz sürece çok keyifli anlarımız, maçlarımız oldu. Takımımızın şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselmesinde en önemli paylardan biri Hakan hocamıza aittir. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır."

Boyacıoğlu, Acer'in Edirne basketboluna yaptığı hizmetleri asla unutmayacaklarını vurgulayarak, "Kendisiyle yola devam edebilmeyi isterdik ama basketbolun içinde bunlar çok doğal şeyler. Karşılıklı görüştük, konuştuk ve Hakan Acer hocamız yeni sezonda yoluna Hatay Büyükşehir Belediye takımıyla devam edecek. Kendisine yeni takımında başarılar diler, bir kez daha şahsım, kulübüm ve Edirneli basketbol severler adına teşekkürlerimiz iletirim" ifadelerini kullandı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirnespor Basketbol Kulübü, Antrenör Acer ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement