Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları uygulama ile seyyar hurda toplayanların araçlarına ve malzemelerine el koydu.
Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği hurdacı operasyonunda, ilçe içinde gezerek hurda toplayan kişilerin araçlarına ve topladıkları malzemelere el koydu.
Son günlerde hurdacılardan şikayetlerin artığını belirten ekipler, uygulamanın önümüzdeki günlerde de sık sık devam edeceğini ve denetimlerin sıklaştırılacağını ifade etti.
Operasyonda el konulan araçlar belediye parkına götürülürken, hurdacılara ise cezai işlem uygulanacağı kaydedildi.
- BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Edremit Belediyesinde Hurdacı Operasyonu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.