Edremit Belediyespor'da Kongre Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Edremit Belediyespor'da Kongre Heyecanı

Edremit Belediyespor\'da Kongre Heyecanı

Balıkesir'in Edremit Belediyespor Kulübü, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirirken, yönetim kurulu başkanı Selami Küçük güven tazeledi.

19.05.2013 13:29

Balıkesir'in Edremit Belediyespor Kulübü, olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirirken, yönetim kurulu başkanı Selami Küçük güven tazeledi.

Edremit Belediyespor Kulübü'nün olağan genel kurulu, Edremit Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ile başlayan kongrede divan oluşturuldu ve gelir - gider hesap bilançoları ile faaliyet raporları okundu. Kapalı oylama usülü ile konrede yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Seçime, sadece mevcut başkan Selami Küçük'ün başında bulunduğu liste katıldı. Kongre neticesinde, oy çokluğu ile Selami Küçük ve listesindekiler yönetime seçildi. Listede şu isimler yer aldı; Yönetim Kurulu: Selami Küçük, Doğan Cangücü, Vacit Baydemir, Adnan Kav, Tanju Çoşgun, Cumhur Yılmaz, Yüksel Tekin, Volkan Ertaş ve Devrim Cebe. Denetim Kurulu: Saim Gürkan Çetin, Mehmet Yıldırım ve Nihat Latifoğlu.

Edremit Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Selami Küçük, yaptığı konuşmada, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, "Devir aldığımız eski yönetimden kalan borçlar olmasaydı, şimdi karşınızda sıfır borçlu bir kulüp görecektiniz. Edremit Belediyespor, artık borçlanmıyor ve aksine piyasaya olan borçlarının çok büyük kısmını kapatmış durumda. Artık takımlarımızın başarılarını bekliyoruz. Büyük bir toparlanma ve diriliş dönemi içerisinde bulunmaktayız. 8 aylık görev süremiz içerisinde, beklediğimiz desteği Edremit Belediyesi'nin küçük destekleri dışında iş adamlar ile kurum ve kuruluşlardan göremedik. Bu süre içinde bizlere destek sağlayan taraftarlarımıza ve basınımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

(SŞ)

19.05.2013 13: 18: 13

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Belediyespor'da Kongre Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement